Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en cubes
- 1000 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 280 g de pâtes sèches
- 90 g de beurre
- 40 g de farine
- 500 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 60 g de concentré de tomate
- 200 g de jambon dans le talon, en cubes
- 1 ½ c. à soupe de cognac
- 480 g de champignons de Paris en conserve, émincés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1 godz.
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Risotto à la viande hachée
45 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 godz. 10 min
Coquillettes chorizo-comté
15 min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 Min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
Croque-campagne au comté
40 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Croque-cake
50min
Croque flammekueche
55min
Gratin de crozets au jambon
1 godz.