Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en cubes
- 1000 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 280 g de pâtes sèches
- 90 g de beurre
- 40 g de farine
- 500 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 60 g de concentré de tomate
- 200 g de jambon dans le talon, en cubes
- 1 ½ c. à soupe de cognac
- 480 g de champignons de Paris en conserve, émincés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Cassoulet express au chorizo
55min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1h
Croque-cake
50min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Risotto à la viande hachée
45min
Croque flammekueche
55min
Pipe rigate gratinés
1h
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Gratin de crozets au jambon
1h
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25min