Kompatibilní verze
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou six
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 1 camembert, coupé en longues lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 6636 kJ / 1589 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 89 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au gorgonzola
40 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Tartiflette aux courgettes
55 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2j 15 menit
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Gratin crémeux à la normande
1h 5 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25 min
Lasagnes champignons-fromage
1h 15 min
Lasagnes à la béchamel au camembert
1h