Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de pain de la veille, tranché et sans croûte
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 400 g de lait
- 30 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 150 g de lardons fumés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 417 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 23.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Croque-cake
50min
Croque flammekueche
55min
Roulé au fromage et au jambon
40 Min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1h 5min
Gratin de pain au reblochon
35min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 Std.
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Tarte basquaise
55min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Flan express au roquefort
30 min