
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- 4 pincées de sel
- 7 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de pain rassis coupé en morceaux
- 240 g de reblochon
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 2399 kcal / 9984 kJ
- Protein
- 79 g
- Tuk
- 159 g
- Sacharidy
- 154 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Welsh rarebit
30min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1hod.
Croque-cake
50min
Tortilla aux oignons et aux lardons
50min
Gratin de crozets au jambon
1hod.
Roulé au fromage et au jambon
40min
Croque flammekueche
55min
Gratin de comté façon pudding
45min
Timbale milanaise
55min
Camembert rôti au Varoma
30min
Gratin de pâtes
25min