Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre demi-sel bien froid en cubes
- 80 g d'eau
- 300 g de bière ambrée
- 120 g d'oignon (1) coupé en 4
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 3 cm
- 70 g de lardons nature
- 30 g d'huile de tournesol
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais bruns, nettoyés et coupés en 2 ou en 4
- 20 g de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3570 kJ / 855 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Gratin de poivron à la bolognaise
1 Std. 45 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Rouleaux de riz aux légumes
1h 35min
Petits pains au porc (nikumans)
2 Std.
Chicken & biscuits
1h 5min
Cassoulet express au chorizo
55min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1h 5min
Aillade de veau
1h 30min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Tourte aux légumes et bœuf haché
1h 10min