Beef and ale pie

Beef and ale pie

4.3 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
4 parts

Suroviny

  • 200 g de farine de blé
  • 100 g de beurre demi-sel bien froid en cubes
  • 80 g d'eau
  • 300 g de bière ambrée
  • 120 g d'oignon (1) coupé en 4
  • 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 3 cm
  • 70 g de lardon nature
  • 30 g d'huile de tournesol
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de champignons de Paris frais bruns, nettoyés et coupés en 2 ou en 4
  • 20 g de sauce Worcestershire
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe de lait

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 55 g
Kalorie 3570 kJ / 855 kcal
Tuk 47 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...