Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre demi-sel bien froid en cubes
- 80 g d'eau
- 300 g de bière ambrée
- 120 g d'oignon (1) coupé en 4
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 3 cm
- 70 g de lardons nature
- 30 g d'huile de tournesol
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais bruns, nettoyés et coupés en 2 ou en 4
- 20 g de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3570 kJ / 855 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Cassoulet
13h
Le chiard aux poutines
1 Std. 35 Min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Chili con carne
1h 15min
Blanquette de veau
1h
Goulasch
50min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Aillade de veau
1h 30 min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Estouffat toulousain
2 godz.
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min