Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre demi-sel bien froid en cubes
- 80 g d'eau
- 300 g de bière ambrée
- 120 g d'oignon (1) coupé en 4
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 3 cm
- 70 g de lardons nature
- 30 g d'huile de tournesol
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais bruns, nettoyés et coupés en 2 ou en 4
- 20 g de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3570 kJ / 855 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Macaronade
2h 30min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Boulettes de porc au céleri et à la pomme
1h 15min
Chicken & biscuits
1h 5min
Bœuf à l'orange
1sa 25 dk
Palette à la diable
1h
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Poulet sauce San Fernando
55min