Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 260 g d'oignons, coupés en deux
- 230 g de poivrons
- 350 g tomates, pelées, épépinées et coupées en quatre
- 130 g de fromage, type tome, écrouté et détaillé en dés
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café paprika doux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick
- 60 g de beurre, fondu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 952 kJ / 229 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samoussas au thon
35min
Tourte au roquefort
2h 15min
Tourbillon au fromage
2h 30min
Feuilleté au crabe
1h 20min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Pains aux quatre fromages
45min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1h
Croustillants aux épinards et roquefort
25min
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Samoussa pomme de terre coriandre
45min
Crumble tomate-chèvre
35min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min