Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 4 ząbki czosnku
- 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 200 g moreli suszonych, bez pestek
- 500 g agrestu, zielonego, bez szypułek i ogonków
- 100 g cukru trzcinowego
- 1 łyżeczka suszonych płatków chili
- 1 łyżeczka białej gorczycy, w ziarnach
- 100 g białego octu winnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 5141.1 kJ / 1228.8 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 300.4 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 42.6 g
- Sodík
- 34.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem malinowy
40min
Powidła wiśniowe
1 Std. 55 Min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 Min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 Min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 Min
Dżem z czarnej porzeczki
35min
Dżem z ciemnych winogron
1 Std. 50 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 Std. 30 Min
Powidła śliwkowe
2h
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 Std. 30 Min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 Std. 25 Min