Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g melona kantalupa, tylko miąższu, pokrojonego na kawałki
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 500 g cukru żelującego 2:1
- 40 g sherry
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 3496 kJ / 825 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 198 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z jabłek i kiwi
40min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1h 30min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 godz. 10 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1h 30min
Powidła owocowe
1 godz. 35 min
Dżem z winogron
30min
Dżem truskawkowy
1h 5min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Dżem malinowy
40min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 Min
Powidła wiśniowe
1h 55min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min