Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 rama de cilantro
- 1 rama de hierbabuena fresca
- 2 hojas de laurel, secas
- 1700 g de agua
- 700 g de carne de res en cubos (chambarete)
- 1 ½ cucharada de sal
- 1 elote, partido en 4 o 5 trozos
- 1 chayote, pelado y en trozos
- ½ papa, en trozos
- 80 g de ejotes
- 1 zanahoria, en rodajas (2 cm)
- 1 calabacita, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 794 kJ / 189 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30 min
Tostadas de picadillo
1h 10 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Picadillo
25 Min
Frijoles de la olla
2sa
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Arroz a la mexicana
50 Min
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Tradicional sopa de fideo
35 dk
Caldo tlalpeño
1h 20 min
Pozole Rojo
1h 30 min
Caldo de pollo con arroz
35 dk