
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 rama de cilantro fresco
- 6 hojas de hierbabuena fresca
- 2 hojas de laurel, secas
- 1700 g de agua
- 700 g de carne de res en cubos (chambarete)
- 1 ½ cucharada de sal
- 1 elote partido en 4 o 5 trozos
- 1 chayote pelado y en trozos
- ½ papa en trozos
- 80 g de ejotes
- 1 zanahoria en rodajas (2 cm)
- 1 calabacita en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 206.4 kcal / 863.7 kJ
- Protein
- 27.3 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 1863.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30 min
Tinga de pollo
30 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Tostadas de picadillo
1 godz. 10 min
Picadillo
25 min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 min
Arroz a la mexicana
50 min
Caldo de pollo de la abuela
1 godz. 15 min
Caldo de pollo con arroz
35 min
Agua de jamaica
20 min