Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 rama de cilantro
- 1 rama de hierbabuena fresca
- 2 hojas de laurel, secas
- 1700 g de agua
- 700 g de carne de res en cubos (chambarete)
- 1 ½ cucharada de sal
- 1 elote, partido en 4 o 5 trozos
- 1 chayote, pelado y en trozos
- ½ papa, en trozos
- 80 g de ejotes
- 1 zanahoria, en rodajas (2 cm)
- 1 calabacita, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 794 kJ / 189 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 min
Picadillo
25 min
Arroz a la mexicana
50min
Bisteces a la mexicana
30min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Caldo de pollo de la abuela
1h 15 min
Tostadas de picadillo
1h 10min
Caldo tlalpeño
1h 20 min
Frijoles de la olla
2h
Pozole Rojo
1h 30min