Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla
- 150 g de rábano
- 500 g de tomate verde, en trozos
- 15 g de chile serrano
- 1700 g de agua
- 5 hojas de epazote
- 15 g de semillas de calabaza
- 3 dientes de ajo
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de mejorana fresca
- 300 g de maíz pozolero, precocido
- 1200 g de carne de cerdo (pierna, lomo, costilla)
- 2 cditas de sal
- 2 cditas de orégano
- 200 g de lechuga orejona picada
- limones para acompañar
- chile piquín, seco para acompañar
- tostadas para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2054 kJ / 489 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Salsa verde de chile de árbol
10 Min
Salsa martajada
50 Min
Salsa de molcajete
10 Min
Salsa verde con chipotle
20 Min
Salsa de chile de árbol seco
20 Min
Aguachile de camarón
15 Min
Tortas ahogadas
2 godz. 40 min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.