Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chiles de árbol secos
- 2 chiles pasilla, sin venas ni semillas
- 3 chiles anchos, sin venas ni semillas
- 5 dientes de ajo, asados
- 5 pimientas gordas
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cditas de orégano
- 1 cdita de mejorana
- 10 g de jengibre, asado
- 1 clavo de olor
- 10 g de ajonjolí, tostado
- 170 g de jugo de naranja
- 250 g vinagre de manzana
- 5 cditas de sal
- 1500 g espaldilla de carnero, en trozos
- 450 g de cebolla (300 g en trozos y 150 g asada)
- 1800 g de agua
- 180 g de jitomate, asado
- de cilantro picado para acompañar
- limones para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1340 kJ / 319 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa borracha
15 min
Chiles en nogada
1h
Pan de elote
1h
Jericallas
5sa
Cebollitas con chile habanero y piña
10min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Birria
1h
Mole huasteco
20 min
Pozole Verde
1h 20min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2sa 30 dk
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min