
Kompatibilní verze
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne dorada
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne de res, sin hueso en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 100 g de chicharrón de cerdo
- 1000 g de agua para limpiar
Salsa asada de chile morita
- 20 g de chile morita sin tallo ni semillas
- 120 g de jitomate guaje en cuartos
- 130 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite vegetal
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 200 g de agua
- 12 - 18 tortillas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 436.5 kcal / 1826.4 kJ
- Protein
- 25.3 g
- Tuk
- 24.6 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 693.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Bisteces con papas en pasilla
1hod. 15min
Pierna de cerdo colorada
1hod.
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1hod. 20min
Tinga de pollo TM6
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Adobo con carne
50min
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Pozole Rojo
1hod. 30min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min