Kompatibilní verze
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne dorada
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne de res, sin hueso, en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 100 g de chicharrón de cerdo
- 1000 g de agua, para limpiar
Salsa asada de chile morita
- 20 g de chile morita, sin tallo ni semillas
- 120 g de jitomate guaje, en cuartos
- 130 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite vegetal
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 200 g de agua
- 12 - 18 tortillas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 693.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Pierna de cerdo colorada
1j
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 menit
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20min
Cochito
50min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Chilorio
1j
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min