Kompatibilní verze
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne dorada
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne de res, sin hueso, en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 100 g de chicharrón de cerdo
- 1000 g de agua, para limpiar
Salsa asada de chile morita
- 20 g de chile morita, sin tallo ni semillas
- 120 g de jitomate guaje, en cuartos
- 130 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite vegetal
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 200 g de agua
- 12 - 18 tortillas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 693.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de carne en salsa verde
1u. 40min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Chilorio
1 Std.
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Albóndigas de chicharrón
45 min
Cochito
50 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Pozole Rojo
1h 30min