Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
nebo 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 701 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Basil Pesto
10 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45 min
Mayonnaise
5 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Potstickers
45 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Caesar Salad
30 Min