Zařízení & příslušenství
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
Příprava 10min.
Celkový 55min.
5 portions
Suroviny
-
Brazil nuts5 oz
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
butternut squash diced (approx. ½-¾ in. pieces)10 ½ - 12 oz
-
garlic cloves2
-
lime peels thin peel only, no white pith2
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh cilantro leaves to taste, divided1 - 2 oz
-
brown rice vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
olive oil6 ½ oz
-
radishes stems removed, halved3 ½ oz
-
shallots halved (approx. ¼ in.)1 oz
-
Granny Smith apples stems removed, quartered3 ½ oz
-
jicama peeled cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
scallions hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)3 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
258.9 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
3101.4 kJ /
741.3 kcal
Tuk
58.7 g
Vláknina
10.9 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
47.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Everyday Cookbook
68 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2hod. 35min.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min.
Basic Black Beans
2hod. 35min.
Sous-vide Artichokes
55min.
Broccoli Red Lentil Soup
30min.
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min.
Lentil Mushroom Stroganoff
55min.
Cauliflower "Fried" Rice
40min.
Mushroom Risotto
30min.
Quinoa Patties
1hod.
Cauliflower Tabbouleh
10min.
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1hod.