
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 251 kcal / 1054.3 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 9.3 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 820.6 mg
Alternativní recepty
Mushroom risotto
30 menit
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 menit
Minestrone
40 menit
Chickpea Soup (Revithia)
1j 40 menit
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1j 5 menit
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1j 35 menit
Eggplant involtini with risotto
1j 55 menit
Chickpea sundal
6j 45 menit
Grilled eggplant dip
2j
Tarator (tahini dip)
5 menit
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1j 25 menit
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1j 15 menit