Zařízení & příslušenství
Revithia (chickpea soup)
Příprava 5min.
Celkový 24hod. 40min.
6 portions
Suroviny
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
820.6 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
1054.3 kJ /
251 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
27.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postcards from Greece
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Fennel, freekeh and orange salad
2hod. 25min.
Mushroom quinotto
30min.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min.
Mushroom stock paste
1hod. 35min.
Soy bread with seeds
3hod. 50min.
Crêpes with herbs
1hod.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1hod. 10min.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min.
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min.
Keftethes (Greek meatballs)
40min.