Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g onion, cut into quarters
- 700 g potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 3 eggs
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 3 tsp vinegar
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp dried mint (optional)
- 50 g breadcrumbs
- 1000 g mince of choice (pork, chicken or beef)
- oil, to fry
- lemon, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1967.3 kJ / 470.2 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 30.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 392.9 mg
Alternativní recepty
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Potato Cup Frittata
1h
Mixed Herbs Rice
35 Min
Pink Waffles with Fruit
30 Min
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1h 35min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Tuna dip
15min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Footy finals hot dogs
1h 40 min.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Gratin dauphinois
50 Min