Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolleta (sin tallo y en trozos)
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci
- 10 g de fécula de tapioca dulce (consultar lista FACE)
- ½ cucharadita de sal
- 350 g de agua muy fría
- 150 g de camarones frescos
- 4 cubitos de hielo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 237 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1.88 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3.19 g
- Vláknina
- 0.51 g
Alternativní recepty
Cachuela extremeña
4h 20min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Pestiños borrachuelos
50min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Mero en amarillo
45min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Pestiños andaluces
1h
Tocino de cielo
4h 30 min
Poleá
15min