Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 huevos
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de miel de caña (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1127 kJ / 269 kcal
- Protein
- 19.82 g
- Sacharidy
- 33.27 g
- Tuk
- 6.38 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Bacalao dorado
25 min
Suspiros de bacalao
30 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Gazpachuelo
35 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Pestiños andaluces
1h
Migas con pimientos de Padrón
30 min