Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 huevos
- 500 g de leche
- 1 cucharadita de sal
-
1
cucharadita de levadura química en polvo (volitelně)
nebo 1 cucharadita de bicarbonato (volitelně) - 500 g de harina de repostería
- 300 g de aceite para freír
-
azúcar (volitelně)
nebo miel para servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1676 kJ / 401 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 264.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de sidra preñao
1 godz. 10 min
Torrijas a la plancha (sin azúcar)
2 godz. 20 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 godz.
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 godz. 15 min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 godz. 10 min
Casadielles
3 Std.
Crema de andaricas
50min
Arroz con leche al estilo asturiano
1 godz.