Empanada de dátiles y beicon

Empanada de dátiles y beicon

4.7 95 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
8 raciones

Suroviny

Masa
  • de harina
    400 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
    180 g
  • de agua
    70 g
  • huevo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
Relleno y montaje
  • de beicon en lonchas (sin cortezas ni ternillas)
    350 g
  • de jamón cocido en lonchas
    350 g
  • de dátiles sin hueso abiertos por la mitad
    350 g
  • de lonchas de queso de sándwich
    350 g
  • huevo batido
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 779.1 kcal / 3256.6 kJ
Protein 34 g
Tuk 41.6 g
Sacharidy 67.2 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 21.5 g
Sodík 1923.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...