Empanada de dátiles y beicon

Empanada de dátiles y beicon

4.7 97 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 raciones

Suroviny

Masa
  • 400 g de harina
  • 180 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
  • 70 g de agua
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
Relleno y montaje
  • 350 g de beicon en lonchas (sin cortezas ni ternillas)
  • 350 g jamón cocido en lonchas
  • 350 g de dátiles sin hueso abiertos por la mitad
  • 350 g de lonchas de queso de sándwich
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1923.6 mg
Protein 34 g
Kalorie 3256.6 kJ / 779.1 kcal
Tuk 41.6 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 21.5 g
Sacharidy 67.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...