Cachuela extremeña

Cachuela extremeña

4.7 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 20min.
1000 g

Suroviny

  • 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 4 dientes de ajo
  • 2 - 3 clavos enteros
  • ½ cucharadita de comino en grano
  • 2 hojas de laurel secas
  • 400 g de manteca de cerdo ibérica
  • 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
  • 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1000 g

Sodík 5095.8 mg
Protein 109.1 g
Kalorie 18097 kJ / 4325 kcal
Tuk 419.9 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 163.1 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...