Cachuela extremeña

Cachuela extremeña

4.7 26 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 4hod. 20min
1000 g

Suroviny

  • de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
    500 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • dientes de ajo
    4
  • clavos enteros
    2 - 3
  • de comino en grano
    ½ cucharadita
  • hojas de laurel secas
    2
  • de manteca de cerdo ibérica
    400 g
  • de pimentón dulce de La Vera
    1 cucharada
  • de pimentón picante (volitelně)
    1 - 2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1000 g

Kalorie 4325 kcal / 18097 kJ
Protein 109.1 g
Tuk 419.9 g
Sacharidy 22.1 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 163.1 g
Sodík 5095.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...