
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 4325 kcal / 18097 kJ
- Protein
- 109.1 g
- Tuk
- 419.9 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 163.1 g
- Sodík
- 5095.8 mg
Alternativní recepty
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96hod. 20min
Arroz con leche
1hod. 30min
Natillas
40min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Serradura (Badajoz)
12hod. 15min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Pestiños andaluces
1hod.
Paté de higaditos de pollo
4hod. 15min
Poleá
15min
Arroz con higaditos de pollo
1hod. 20min
Salmorejo
10min
Magras con tomate
40min