Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Protein
- 104.35 g
- Sacharidy
- 14.51 g
- Tuk
- 421.05 g
- Vláknina
- 0.31 g
Alternativní recepty
Salmorejo
10min
Salmorejo para dos
45 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Calamares a la americana
50min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Salmorejo de remolacha
30 min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Pestiños andaluces
1h
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Poleá
15min