![Cachuela extremeña Cachuela extremeña](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A803696-1930-446D-B1AA-CA1CA80ACDA5/Derivates/011ED68A-83F8-4822-B10C-CD4D8DD44841.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Protein
- 104.35 g
- Sacharidy
- 14.51 g
- Tuk
- 421.05 g
- Vláknina
- 0.31 g
Alternativní recepty
Fiambre de cerdo con aceitunas
27u.
Natillas
40p
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 Std.
Paté de anchoas y jamón
5 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Pestiños andaluces
1h
Migas con pimientos de Padrón
30min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Serradura (Badajoz)
12 Std. 15 Min
Salmorejo para dos
45min
Salmorejo
10p