Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cytryn, obranych z białych błonek (albedo), pokrojonych na kawałki, bez pestek
- 500 g jabłek, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- 500 g dyni, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 270 - 300 g mango, dojrzałego, pokrojonych na kawałki
- 100 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1027.7 kJ / 245.6 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 4.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z jabłek i kiwi
40 Min
Dżem z jabłek i winogron
45min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 Min
Konfitura z dyni
40 Min
Dżem z winogron
30 Min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 Std. 30 Min
Powidła śliwkowe
2h
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1h 25min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45min
Ketchup z dyni
40 Min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min