Zařízení & příslušenství
焦糖蘋果餡
Příprava 15min.
Celkový 30min.
400 克
Suroviny
-
蘋果 去皮,切1公分丁狀600 克
-
細砂糖140 克
-
檸檬汁30 克
-
無鹽奶油 切塊60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
5.9 mg
Protein
0.5 g
Kalorie
1078.5 kJ /
258 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
24.4 g
Sacharidy
44.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵包職人-吳克己
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan