Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 200 克 韓式泡菜
- 150 克 五花肉片
- 150 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
- 250 克 嫩豆腐 ,切塊(約2公分)
- 500 克 水
- 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 1 大匙 魚露
- 1 顆 蛋
- 白芝麻油 ,少許 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2297 kJ / 549.6 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 39.4 g
- Vláknina
- 5.1 g