Zařízení & příslušenství
泡菜豆腐鍋
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
韓式泡菜200 克
-
五花肉片150 克
-
洋蔥 切條(約1公分)150 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
嫩豆腐 切塊(約2公分)250 克
-
水500 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
-
魚露1 大匙
-
蛋1 顆
-
白芝麻油 (volitelně) 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
32.1 g
Kalorie
2297 kJ /
549.6 kcal
Tuk
39.4 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的深夜食堂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan