泡菜豆腐鍋

泡菜豆腐鍋

4.7 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 韓式泡菜
    200 克
  • 五花肉片
    150 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 嫩豆腐 切塊(約2公分)
    250 克
  • 500 克
  • 切段(約3公分)
    20 克
  • 魚露
    1 大匙
  • 1 顆
  • 白芝麻油 (volitelně) 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 32.1 g
Kalorie 2297 kJ / 549.6 kcal
Tuk 39.4 g
Vláknina 5.1 g
Sacharidy 21.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...