Kompatibilní verze
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g migdałów w płatkach
- 500 g miąższu pomarańczy
- 300 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 20 g cukru żelującego 3:1
- 200 g cukru
- skórka otarta z 1 pomarańczy, sparzonej
-
20
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 30 g cukru wanilinowego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 6883 kJ / 1644 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 342 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 22 g
- Sodík
- 30 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30 min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Powidła owocowe
1 Std. 35 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 godz. 30 min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 Std. 10 Min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min
Powidła śliwkowe
2 Std.
Dżem malinowy
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min