
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g czerwonych buraków nieobranych
- oliwa z oliwek do skropienia buraków
- 20 g korzenia imbiru, świeżego obranego, pokrojonego na kawałki
- 500 g pomarańczy bez białych błonek, bez pestek
- 200 g cukru trzcinowego
- 25 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
- 300 g soku z pomarańczy świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 431.1 kcal / 1803.8 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 105.1 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 255.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z winogron
30min
Powidła śliwkowe
2hod.
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55min
Powidła wiśniowe
1hod. 55min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1hod. 30min
Dżem z ciemnych winogron
1hod. 50min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1hod. 15min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1hod. 30min
Dżem z jabłek i winogron
45min
Musztarda gruszkowa
30min