Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g gruszek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 60 g białej gorczycy
- ¾ łyżeczki nasion kolendry
- 4 goździki
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g soli
- 20 g brązowego cukru
- 1 liść laurowy, suszony
- 125 g octu jabłkowego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 177.8 kJ / 42.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Żółty ketchup
45min
Chutney z jabłek
1h 20min
Paprykarz ze śledziem
1h 30min
Musztarda gruszkowa
30min
Pasta z cukinii i czosnku
55min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1h 5min
Relish ogórkowy
1h 30min
Pasta z topinamburu
35min
Musztarda
36 godz. 10 min
Chutney śliwkowy
1h
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25hod. 15min
Ketchup z cukinii
1h