Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 20 - 25 g cebulek perłowych, obranych
- 600 g białego octu winnego
- 250 g marchewki, pokrojonej w słupki (4 mm x 8 cm)
- 8 - 12 zielonych papryczek chili, świeżych, małych, bez gniazd nasiennych (patrz wskazówka)
- 6 ząbków czosnku, pokrojonych w 2-3 mm plastry
- 1 - 2 łyżki czarnej gorczycy
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 2 szczypta kurkuma, suszona, mielona
- ¼ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 215.5 kJ / 51.5 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 80.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa brava - pikantny sos pomidorowy
5 Min
Pasztet sojowy z pistacjami
15 godz.
Balotyna z kaczki
2h 45min
Oliwa truflowa
10 Min
Granola z czarnym bzem
1h 40min
Sebadas
45min
Sos majonezowy z chimichurri
10 Min
Kwaśne curry rybne (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Oliwa portugalska
10 Min
Oliwa toskańska
10 Min
Arabska mieszanka przypraw
5 Min
Lemoniada limonkowo-imbirowa
1 Std. 20 Min