
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
- 20 - 25 g cebulek perłowych obranych
- 600 g białego octu winnego
- 250 g marchewki pokrojonej w słupki (4 mm x 8 cm)
- 8 - 12 zielonych papryczek chili, świeżych małych, bez gniazd nasiennych (patrz wskazówka)
- 6 ząbków czosnku pokrojonych w 2-3 mm plastry
- 1 - 2 łyżki czarnej gorczycy
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 2 szczypta kurkuma, suszona, mielona
- ¼ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 51.5 kcal / 215.5 kJ
- Protein
- 1.6 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 80.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anchoiada
10min
Fizoły ze śliwkami
9hod. 30min
Koncentrat bulionu tajskiego
25min
Granola z czarnym bzem
1hod. 40min
Dżem z suszonych fig i moreli
40min
Sałatka z ogórków z sezamem i wakame
1hod.
Gazpacho z malinami
1hod. 15min
Lutenica
1hod. 50min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2hod. 30min
Agrestowy chutney
40min
Peruwiańskie ceviche
1hod. 15min
Ketchup imbirowo-pomarańczowy
30min