Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Senf (15 g)
- 2 EL Paprika edelsüß (10 g)
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Rindfleischstew
1h 40min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Lammragout
1h
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Italienisches Schweineragout
50min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1 Std. 15 Min
Paprikagulasch
1h 25min