Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 600 g Paprika, gemischt, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Sahne
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 300 g Rinderrouladen, in Streifen (ca. 1 x 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1944 kJ / 464 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Rinderschmortopf
1h 20 min.
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min.
Würziger Feuertopf
40 min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Chili con carne
40 min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 Min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min