Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 600 g Paprika, gemischt, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Sahne
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 300 g Rinderrouladen, in Streifen (ca. 1 x 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1944 kJ / 464 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Rindfleischeintopf
1h 40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 godz.
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50min
Würziger Feuertopf
40min
Chili con carne
40min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Mexikanischer Feuertopf
45 min
Gemüse-Filet-Topf
40min