Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rinderfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prise Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken, in Streifen (volitelně)
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Currywurst
20min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2u.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1u.
Saftgulasch vom Rind
2u. 45min
Salat mit Steak-Streifen
35min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1u.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1u. 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min