Zařízení & příslušenství
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
Příprava 15min.
Celkový 18hod. 30min.
8 portions
Suroviny
-
hazelnuts, without skin100 g
-
dark chocolate melts200 g
-
full cream milk600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white sugar180 g
-
egg yolks6
-
strong brewed coffee cooled40 - 60 g
-
salt (volitelně)1 pinch
-
marshmallows assorted sizes (optional)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
64.2 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
2055.9 kJ /
489.5 kcal
Tuk
30.1 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
13.4 g
Sacharidy
49 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Beat the heat
23 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Brioche
5hod.
Hazelnut chocolate spread
25min.
Baking powder
5min.
Chocolate ice cream
12hod.
Quick fruit sorbet
10min.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min.
Choux pastry
1hod.
The Great Aussie "bite"
8hod. 35min.
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29hod. 30min.
Chocolate custard mille feuille
8hod. 15min.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min.
Fruit ice cream
10min.