
Zařízení & příslušenství
Banh bao (steamed pork buns)
Příprava 40min
Celkový 2hod. 45min
12 portions
Suroviny
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
249.9 kcal /
1049.9 kJ
Protein
14.5 g
Tuk
10 g
Sacharidy
24.8 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sodík
535.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vietnamese
11 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland