Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1049.9 kJ / 249.9 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 535.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1sa 35 dk
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Brioche
5h
Mantou buns
1h 30min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5 min
Milk bread (Challah)
2h 20 min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min