
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 249.9 kcal / 1049.9 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 535.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dan dan mian (dandan noodles)
1hod. 10min
Olive and fennel grissini
25hod. 30min
Focaccia
2hod. 5min
Fresh pasta dough
1hod.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2hod. 30min
Pineapple buns
9hod. 50min
Dim sum 'Shao mai'
2hod.
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28hod. 20min
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min
Teriyaki salmon bao
1hod. 50min
Char siu bao pork buns
6hod. 35min