Zařízení & příslušenství
Banh bao (steamed pork buns)
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 45min.
12 portions
Suroviny
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
535.6 mg
Protein
14.5 g
Kalorie
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
24.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vietnamese
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Hong Kong-style roast pork belly
10hod.
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min.
Pineapple buns
9hod. 50min.
Pork belly ramen
4hod. 10min.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9hod. 30min.
Anise-cured salmon
14hod. 10min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Mick's ciabatta rolls
21hod. 20min.
Cha gio (spring rolls)
55min.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.
Wonton soup
1hod.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.