Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 331.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Korean barbecue chicken with rice
45min
Sweet and sour pork
40min
Swedish meatballs with gravy
30 dk
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Pork belly ramen
4h 10min
Meatball subs
55min
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Sticky meatball subs
1sa
Family chicken galette
1sa 55 dk
Plaited pork pie
40min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Brunch bread
1h 15min