Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 331.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Little lasagne cups
2h 50min
Honey BBQ Chicken
1h
Meatball subs
55 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Pan-fried pork buns
2h
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Sticky meatball subs
1h
Rustic beef tarts
1h
Turmeric fried chicken
13h 10min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min