Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 331.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Sticky meatball subs
1 Std.
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Wonton soup
1 Std.
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Taiwanese sticky rice
1h 40 min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Cha gio (spring rolls)
55 min