Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Protein
- 57.6 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 34.1 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1959.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Cod with Citrus Butter
50min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Cioppino
55 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp Sauté
25min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min