Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
TM6 TM5

Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)

3.1 ( 11 hodnocení )

Suroviny

Romesco Sauce

  • 2 oz raw cashews
  • hot water to soak cashews
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 lemon
  • 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
  • 4 oz blanched almonds
  • 1 tsp smoked paprika
  • ½ tsp dried red chili flakes
  • 1 - 1 ½ tsp salt

Steamed Halibut

  • 8 coriander seeds
  • 4 cardamom seeds
  • 1 stalk fresh lemongrass cut into 8 pieces
  • 1 tsp fennel seeds
  • 16 oz white wine
    nebo 16 oz vegetable stock
  • 6 oz fresh spinach leaves cleaned and destemmed
  • 4 halibut fillets cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • ½ oz lemon juice
  • 1 lemon sliced, to garnish
  • lemon verbena to garnish (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
564 kcal / 2360 kJ
Protein
42 g
Tuk
38 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
1328 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty