Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour la poêle
- 100 g de lard fumé, détaillé en cubes (2-3 cm)
- 450 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes (3 cm)
- 10 g de farine de blé
- 150 g de carottes, émincées en rondelles
- 300 g de vin rouge corsé
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3082 kJ / 735 kcal
- Protein
- 79 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 28.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Escalope de veau à la normande
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 Std.
Bœuf carotte
1 Std. 35 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Bœuf carottes
2 Std.
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min