Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour la poêle
- 100 g de lard fumé, détaillé en cubes (2-3 cm)
- 450 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes (3 cm)
- 10 g de farine de blé
- 150 g de carottes, émincées en rondelles
- 300 g de vin rouge corsé
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3082 kJ / 735 kcal
- Protein
- 79 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 28.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pot-au-feu
1sa 35 dk
Blanquette de veau
1h 15 min
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Bœuf carottes
2h
Bœuf carotte
1sa 35 dk
Lapin à la moutarde
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min