
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile neutre et un peu pour la poêle
- 100 g de lard fumé détaillé en cubes (2-3 cm)
- 450 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes (3 cm)
- 10 g de farine de blé
- 150 g de carottes émincées en rondelles
- 300 g de vin rouge corsé
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 735 kcal / 3082 kJ
- Protein
- 79 g
- Tuk
- 28.5 g
- Sacharidy
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bœuf bourguignon
2hod. 30min
Blanquette de veau
1hod. 15min
Blanquette de veau
1hod.
Pot-au-feu
1hod. 40min
Blanquette de veau
1hod.
Escalope de veau à la normande
1hod.
Poulet de la "Mère Blanc"
1hod. 15min
Bœuf carotte
1hod. 35min
Sauté de veau Marengo
1hod. 15min
Bœuf carottes
2hod.
Pot-au-feu
1hod. 35min
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min