Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1940 kJ / 467 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Croque-cake
50min
Rillettes de canard
2h 30min
Fondue savoyarde
15min
Petit salé aux lentilles
45min
Gratin de pain au reblochon
35min
Cromesquis de saint-nectaire
45min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Welsh rarebit
30min
Sauce au roquefort
20min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h