Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de higaditos de pollo en trozos
- 100 g de coñac
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de aceite de oliva
- 900 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1675 kJ / 400 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con calamares
40 min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10 min
Mero en amarillo
45 min
Magras con tomate
40 min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 Std.
Arroz caldoso con especias
40 min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Lomo de cerdo con tomate
45 min
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min