Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filetes de ternera (en trozos, sin grasa ni nervios, semicongelados 20-30 minutos)
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 1 - 2 rebanadas de pan
- 50 g de leche
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de pan rallado (para rebozar)
- 200 - 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 720 kJ / 172 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4 godz.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9ωρ. 15 λεπτ.
Bocadillos de filetes rusos
20min
Lacón con cachelos
30min
Patatas revolconas
40min
Empanadillas de bonito y pisto
1 Std. 45 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30min