Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filetes de ternera (en trozos, sin grasa ni nervios, semicongelados 20-30 minutos)
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 1 - 2 rebanadas de pan
- 50 g de leche
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de pan rallado (para rebozar)
- 200 - 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 720 kJ / 172 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Albóndigas en salsa española para dos
30 min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Albóndigas en salsa española
55 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1h
Empanadillas de bonito y pisto
1 godz. 45 min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4h
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min
Patatas revolconas
40 min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30 min