
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filetes de ternera (en trozos, sin grasa ni nervios, semicongelados 20-30 minutos)
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 1 - 2 rebanadas de pan
- 50 g de leche
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de pan rallado (para rebozar)
- 200 - 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 172 kcal / 720 kJ
- Protein
- 17.4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa española
55min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1hod.
Lacón con cachelos
30min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4hod.
Patatas a la riojana
40min
Empanadillas de bonito y pisto
1hod. 45min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9hod. 15min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1hod.
Patatas revolconas
40min