Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de garbanzos cocidos (lavados y escurridos)
- 1 hueso de jamón pequeño (75 g)
- 1 hueso de caña pequeño (100 g)
- 100 g de morcillo de ternera
- 30 g de tocino fresco
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 muslo de pollo sin piel
- 1 chorizo semicurado pequeño
- 1 morcilla de cebolla pequeña
- 30 g de zanahoria pelada y en dos trozos
- 100 g de patata pelada y en trozos
- 200 g de repollo blanco en 1-2 trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- ¼ cucharadita de pimentón dulce
- 15 - 20 g de fideos (cabellín)
- 2 hojas de hierbabuena fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 6854 kJ / 1638 kcal
- Protein
- 107.1 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 99.6 g
- Vláknina
- 14.8 g
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa española para dos
30 Min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35min
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Judías blancas con chorizo
40 λεπτ.
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Cocido maragato
3h 50min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Lentejas guisadas
50 Min
Judías blancas a la hortelana
45min
Lentejas estofadas para dos
2 Std. 30 Min