Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de garbanzos cocidos (lavados y escurridos)
- 1 hueso de jamón pequeño (75 g)
- 1 hueso de caña pequeño (100 g)
- 100 g de morcillo de ternera
- 30 g de tocino fresco
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 muslo de pollo sin piel
- 1 chorizo semicurado pequeño
- 1 morcilla de cebolla pequeña
- 30 g de zanahoria pelada y en dos trozos
- 100 g de patata pelada y en trozos
- 200 g de repollo blanco en 1-2 trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- ¼ cucharadita de pimentón dulce
- 15 - 20 g de fideos (cabellín)
- 2 hojas de hierbabuena fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 6854 kJ / 1638 kcal
- Protein
- 107.1 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 99.6 g
- Vláknina
- 14.8 g
Alternativní recepty
Pisto para dos
20 Min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Lentejas estofadas para dos
2 Std. 30 Min
Macarrones con tomate y chorizo para dos
20 Min
Cocido madrileño
2h 15min
Cocido madrileño
2h 15min
Cocido maragato
3h 50min
Cocido madrileño
2h
Patatas revolconas
40min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min