Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 60 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 30 g di vino bianco
- 1 uovo
- 10 g di burro morbido
- 10 g di sale
Ripieno
- 50 g di pomodori a metà
- 80 g di Cheddar in fette e a pezzi
- 1 scalogno a metà (volitelně)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 150 g di carne trita mista
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 50 g di salsa di senape
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto per spennellare
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cordon bleu
30min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 25min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Focaccine fantasia
2hod. 5min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Wraps di pollo con insalata, cetrioli e pomodorini
45min
Caesar salad di tonno
35min
Mini cheeseburger
2u. 40min
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45 min
Smiley cake pops
2j 30 menit
Blinis al curry con gamberi
1h