Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 700 g patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di scampi sgusciati
- 50 g di spumante
- 100 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tartufo nero fresco piccolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2036.3 kJ / 486.7 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 532.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiedini di salmone e avocado
1 Std.
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45 min.
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Costolette di agnello in crosta
2 Std. 30 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45 min.
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.