Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 700 g patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di scampi sgusciati
- 50 g di spumante
- 100 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tartufo nero fresco piccolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2036.3 kJ / 486.7 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 532.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al salmone
1h 50min
Ravioli di patate e gamberi
1 godz. 20 min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Ravioloni verdi di mare
1h 5 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Involtini di spada al basilico
15min
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Canestrelli al profumo di vaniglia
1 godz. 20 min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min