Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 700 g patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di scampi sgusciati
- 50 g di spumante
- 100 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tartufo nero fresco piccolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2036.3 kJ / 486.7 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 532.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30 min
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Ravioloni verdi di mare
1 Std. 5 Min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30 min
Crema di scampi
1h 30 min
Ravioli di patate e gamberi
1u. 20min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 godz. 30 min
Pappardelle ripiene di piselli
2h 25min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30 min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Bignè con crema al pistacchio
3h