
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 700 g patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di scampi sgusciati
- 50 g di spumante
- 100 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tartufo nero fresco piccolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 486.7 kcal / 2036.3 kJ
- Protein
- 27.7 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 532.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1hod. 5min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3hod.
Frittelle di baccalà
12hod. 50min
Ravioli di patate e gamberi
1hod. 20min
Cupola di pane con agnello e patate
2hod.
Mitili ripieni alla ligure
1hod. 50min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1hod. 10min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Ravioli con ripieno di pesce
1hod. 30min