
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 465 g di latte intero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 175 g di zucchero
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di amido di riso
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 175 g di tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9075 kJ / 2169 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 270.3 g
- Tuk
- 107.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al limone
10hod. 20min
Crema pasticcera
15min
Crema chiboust
1hod.
Pan di Spagna
1hod. 50min
Crema inglese
15min
Babà napoletano
3hod.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Torta Diplomatica
3hod.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Ganache al cioccolato
12hod. 20min