Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 465 g di latte intero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 175 g di zucchero
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di amido di riso
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 175 g di tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9075 kJ / 2169 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 270.3 g
- Tuk
- 107.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Panna montata
10min
Crema inglese
15min
Bignè cake
4hod.
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30 min.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crema chantilly
35min