Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 465 g di latte intero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 175 g di zucchero
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di amido di riso
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 175 g di tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9075 kJ / 2169 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 270.3 g
- Tuk
- 107.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Pasta frolla
1h 50 min.
Albumi montati a neve
5min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Besciamella veloce
15min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min