Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 465 g di latte intero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 175 g di zucchero
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di amido di riso
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 175 g di tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9075 kJ / 2169 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 270.3 g
- Tuk
- 107.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema chiboust
1 Std.
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta del cardinale
3h 30min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Crema chantilly
35 Min