Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di gelatina in fogli
- 25 g di acqua
- 500 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di miele di acacia
nebo 50 g di sciroppo di glucosio - zucchero a velo per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 567.9 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Pasta Choux
2h
Panna montata
10 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa al burro
10 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Cioccolato plastico
12h
Cream tart
4h
Glassa al cioccolato
20 Min
Crema al burro al cacao
10 Min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 godz. 30 min
Cioccolato temperato
15 Min
Cake pops
4 Std. 25 Min