Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di gelatina in fogli
- 25 g di acqua
- 500 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di miele di acacia
nebo 50 g di sciroppo di glucosio - zucchero a velo per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 567.9 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50 min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Glassa al burro
10min
Cioccolato plastico
12 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Crema al burro al cacao
10min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10min
Glassa di zucchero
10min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Cream tart
4h