Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
nebo 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta Choux
2 Std.
Pan Brioche
8 godz.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Torta marmorizzata
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Torta di rose
2 Std.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Panini napoletani
5h 20min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min