Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 300 g di farina
- 60 g di zucchero di canna
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 3 tuorli
- 10 g di miele (volitelně)
- ½ cucchiaino di scorza di limone tritata
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 50 g di nocciole tostate
-
80
g di cioccolato gianduia a pezzi (2-3 cm)
nebo 80 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm) - 4 tuorli
- 150 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di ricotta
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2561 kJ / 612 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 31.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min
Croissant al cioccolato
3 godz. 35 min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Muffin con gocce di cioccolato
1h
Ciambella vaniglia e cioccolato
40min
Crostatine alla crema gianduia
2h
Crostata al cioccolato
1h 50 min
Crostata bigusto
1j 55 menit
Ciambella classica
55min
Crostata di marmellata o confettura
1h 10min
Torta paradiso
1h 10min