Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 220 g di mandorle pelate
- 1 albume (30 g circa)
-
20
g di acqua
nebo 20 g di Maraschino
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1958 kJ / 468 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cassata siciliana
6ωρ. 35 λεπτ.
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Cassata siciliana
6ωρ. 35 λεπτ.
Pasta Choux
2 godz.
Glassa di zucchero
10 min
Minnuzze di Sant'Agata
7u. 30min
Savoiardi morbidi
40 Min
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Dolcetti siciliani di mandorle
45min
Brioche col tuppo
3h 30min