Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 220 g di mandorle pelate
- 1 albume (30 g circa)
-
20
g di acqua
nebo 20 g di Maraschino
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1958 kJ / 468 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Bon bon di marzapane
1h 50min
Cassata siciliana
6h 35min
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2 godz.
Zucchero a velo
5 min
Pan di Spagna
1h 50min
Cassata siciliana
6h 35min
Savoiardi morbidi
40min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50min
Cioccolato plastico
12h
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5 min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 min