Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Pilzsauce und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
nebo 50 g getrocknete Steinpilze, eingeweicht (20 Min.) und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frische Tomaten-Pasta
25min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50 Min
Pasta all´arrabiata
30min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Pilzsauce
35min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25min
Aglio e Olio für Spaghetti
10 min
Pilzrahmsauce
20 Min