
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian abgezupft
- 6 Wacholderbeeren angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 436 kcal / 1829 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 15 g
Alternativní recepty
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Rinderschmortopf
1 godz. 20 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Paprikagulasch
1 godz. 25 min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.