Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1829 kJ / 436 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Italienisches Gulasch
2 godz.
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50 min
Rinderschmortopf
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe
1h 5min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1 Std. 15 Min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Paprikagulasch
1h 25min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Rindfleischeintopf
1h 40min